Voor het kopen – 1

Zomer, zon, zee en een uitstekende keuken, in combinatie met de warmte van de mensen in de merken. Zo zijn de wensen en dromen die verbonden zijn met de verwerving van een casa, een rustieke of een vakantie woning in Italië.

Om deze wensen uitkomen voor u en uw huis of in de heuvels van de Marche is al gedaan door ItalHouses een beetje grondwerk. Eerst natuurlijk de website is om alle informatie en de belangrijkste deals presenteren. We hopen dat u als dit, stuur ons suggesties voor verbeteringen. Echter, voordat de Marchen onroerend goed grond aan de kant en we doen wat je later moet doen als een belanghebbende van een huis in Italië: wij zijn de Casa op

.

Onze tour

Dat klinkt makkelijker dan het is. Helaas is er geen voor ItalHouses catalogus van waaruit we de individuele eigenschappen kunnen kiezen om vervolgens opnieuw aan te bieden jou. Elk huis is speciaal benaderd, elke ruïne worden onderzocht. Het blijken te zijn net iets meer dan de helft van alle 'chalets' als te duur, in andere staat volgens de specificaties van de eigenaar ..... Maar zeuren is niet populair: mooie Rustici of ruïnes (over hun voordelen zou ik extra te schrijven) zijn er altijd in de merken, en, in tegenstelling tot sommige andere regio van Italië, ook NOG tegen betaalbare prijzen.

De eigenaar van ons vastgoed Land vaak niet lokaal in de Marche, dan kunnen we niet alleen de buitenkant schoten te creëren, maar wil echt interessante objecten, natuurlijk, onmiddellijk onze klanten aan te bieden. U kunt kijken voordat u naar de notaris Bekijk uw huis zo goed als van de binnenkant: -)

. voltooide

Locatie, prijs ok: de casa landt op de zijkant. Of de gegevens van de eigenaar zal instemmen gecontroleerd op de betreffende gemeente. Niet dat hier 20 gerelateerde aandeel van 50 m² en nonna wil vervolgens het huis niet alleen het verkopen van - alles al meegemaakt. Deze overgang naar de gemeente, herhalen we weer net voor de overgang plaats naar de notaris. Net zo goed je kunt er zeker van zijn dat zelfs niet aan de orde obstakels om uw droomhuis in de Marche op het laatste moment. Onze architecten moeten, vooral in oudere woningen, maar een grondige inspectie worden uitgevoerd. Dit ooit Ingegnere is voor ons en voor u is van het allergrootste belang. Waarom? Zelfs dan is er binnenkort een extra bijdrage.

Nu hopen we dat onze vreugde ook tal van belanghebbenden, onder het motto: bij ItalHouses vind ik de juiste woning in de Marche. Een kleine tip: Ontdek de voordelen van het contact via de telefoon! Vertel ons uw ideeën en wensen! In een gesprek kan vaak te verduidelijken dingen gemakkelijker dan via e-mail.

Lange brief kort: uw interesse is gewekt en u besluit om te reizen in de merken. Dit is dan 'Voor het kopen van' Part 2 '.

No Comments Yet.

Leave a comment

CLOSE