Voor het kopen – 2

Heb je het nog? Of herlezen? De herinneringen aan chique die waarschuwen voor de aankoop van een huis in Italië. In dit deel 2 van 'Voor het kopen van' een huis in de merken die ik wil je de eerste stappen die u moet doen om uw droomhuis werkelijkheid wordt en de Warner daarna het zwijgen opgelegd alleen afgunst tonen.

De eerste overweging zal je zeker nodig hebt ingehuurd: check de begroting! En precies onderzoeken wat uw Marche-House te gebruiken: als een pure woning, bejaardentehuis in het zuiden of zelfs permanent verblijf in Italië van nu af aan

.

Wat is precies rechtsgeldig binnenkort worden beschouwd in een apart artikel. Alleen zo veel van te voren: als burgers van de EU er voor u in Italië vrijheid. Alles wat nodig is in de merken Formalia organiseren wij op aanvraag.

uw huis keuze

Natuurlijk hebben we te bieden hebben van Italhouses woningen in Italië in elke situatie en elke prijsklasse. Net zo heb je een kans om de juiste te vinden op basis van de begroting en de vordering thuis. Staan naast Prijs and'Zweck volgende vragen over uw droomhuis in Italië:

zo ver van de zee max. Het is waar: elke kilometer dichter bij de zee verhoogde de prijs, maar niet noodzakelijk de kwaliteit van het leven! Vooral het achterland van de merken met zijn vele heuvels (waarvan u vervolgens kunt de zee zien) biedt alles wat u verwacht van het leven in het Zuiden. In 15 tot 20 minuten bent u dan op het strand.

hoeveel leefruimte. De klassieke boerderijen in de Marken en in Italië bestond uit stallen beneden en woonruimte boven. Ze zijn meestal ontworpen voor een totale expansie is meer dan voldoende. Vaak volstaat het de bovenverdieping te actualiseren.

status van het object. Uit tal van gesprekken met klanten die ik ken zou een volledig gerestaureerd huis wilt, in baksteen met de typische flair van het merk chalets. Verhuur Italië turnkey spreken. Deze eindigde chalets zijn we blij om te bieden. Echter, iedereen die wil zijn huis in Italië uit te voeren op haar eigen manier moet ook kijken naar onze ruïnes dichterbij. Vaak is hun reden om sloop, een nieuw huis te bouwen, dat is verrassend laag in prijs. Of de oude gebouwen worden gerenoveerd. ontstaat dan aan het einde van een echt pareltje. In samenwerking met onze architect en het bouwbedrijf wij graag uw droomhuis in de merken te renoveren, dan heb je aan het einde zelfs Italië turnkey. Wat moet worden overwogen tijdens de renovatie: eigen items !!

Je bezoek

Maar na al deze overwegingen gaan we nu. Er zijn maar weinig woningen zijn binnen handbereik, zwaaien vrije dagen en het gaat af in de merken, Midden-Italië. De snelweg loopt direct langs de kust, te verlaten Grottammare. Maximaal drie rijstroken Ancona uitgebreid hier de reis is eenvoudig. Zoals de Marche luchthaven Ancona handelt, wordt het ook bediend door Ryanair. Station San Benedetto, overigens grootste vissershaven aan de Adriatische Zee. Na Ancona kunt u ook de bus nemen, vertrek vanuit alle grote steden van Duitsland.

Vanuit het meeting point beginnen we met u bezoekt. Daarbij geldt: less is more. De talrijke vertoningen worden verwerkt. Mijn advies: niet meer dan 4 huizen per tour. Neem voldoende tijd voor elk object. Zo kunnen wij uw droomhuis te rusten in ons dichter. Soms is er niet meteen wat je bent, dan hoef je alleen maar om terug te komen, maar heeft het voordeel dat al precies weten wat je wilt en vooral :. Niet wat

Het droomhuis is gevonden. ItalHouses legt nu contact met de eigenaar en dit uw Buyer ingediend. Natuurlijk hebben we de prijs en ook de eventueel ruimte voor onderhandeling verduidelijkt op voorhand. Zoals overal in het bijzonder bij het kopen van een huis in het buitenland: je moet vertrouwen hebben! De huiseigenaar gaat akkoord kan aan 'compromesso' komen.

Wat is dit compromesso? En wat er werkelijk gebeurt tijdens de aankoop in Italië? Binnenkort in: de aankoop! .

No Comments Yet.

Leave a comment

CLOSE