Rustici en ruïnes – van oud naar nieuw

Waarom zijn er zo veel ruïnes voor aankoop van een huis in Italië? Waarom heeft ItalHouses in merken zoals aan? Is er herstel van deze voormalige Rustico niet erg complex en duur?

The Ruins -

mijn kleine schatjes.

U hebben zeker de bovenstaande vragen al gevraagd, in ieder geval totdat je een beetje druk geweest met de aankoop van een huis in Italië. In Italië zijn er tal van vervallen gebouwen. De reden is eenvoudig: deze gebouwen bieden een volume dat kan worden herbouwd. Italianen wantrouwen van de overheid, zodat ze vertrekken het bestaande gebouw wordt zo lang weer nodig op het platteland om het volume, iedereen kan het zien als goed: het huis was zodra er echt

.

In de zuidelijke Marche, in de zone van het pand biedt een nieuw huis alleen worden vastgesteld als dit volume is al aanwezig, of met andere woorden: de bestaande men kan gebruiken, nieuw is niet goedgekeurd. Dus u hier kopen geen ruïnes maar het recht om een ​​nieuw huis te bouwen in de grootte van de oude (eventueel + 20%) of alleen het herstel van de oude stof.

De bovenstaande regeling behoudt het landschap misvorming en evalueert dus bestaande woningbezit op. Wat betekent dit voor het kopen van een huis in Italië?

Bij het verwerven van een sloop-object kunt u het bouwen van een nieuwe, kleinere, eigendom. Dit is tenzij je aandringen op luxe apparatuur, de prijs per vierkante meter van ongeveer 15% minder dan de totale renovatie van Rustico. Dan heb je een modern landhuis, waar men houdt geen rekening met het nieuwe gebouw aan de buitenkant. Ruimte om uw behoeften. Later verrassingen met betrekking tot gebouwen uitgesloten.

De mooiste plaatsen met uitzicht op zee hebben overigens vaak ruïnes. Dus na te denken over het gewoon een keer zo niet een nieuwe droomhuis wil graag de zee. Nu komt hetzelfde bezwaar: in het buitenland een huis te bouwen, geen dank! Met de juiste partners, kunt u weer een jaar te zitten. Kalmeert. Omdat uw huis ontstaat inmiddels weg bij de zee in Italië in de Marche. Voor een vaste prijs en de beste kwaliteit. We kunnen ze hier laten zien voorbeelden al opgetrokken nieuwe gebouwen, gewoon praten met onze architect /Ingegnere uw ideeën door.

No Comments Yet.

Leave a comment

CLOSE