Heel Italië in één regio

Hoewel niet zo bekend als Toscane of Umbrië, Le Marche, de enige regio van Italië in het meervoud, uit te breiden in het noorden van een korte weg naar het zuiden van Rimini als het einde van de Emiglia Romana naar San Benedetto del Tronto in de ten zuiden van de Abruzzi mountains.Tuscany en Umbrië zijn aan de westelijke grens.

De hoofdstad en meest bekende stad van Le Marche is Ancona met zijn grote haven.

De smalle kuststrook wordt dichtbevolkte en hier zijn alle verkeerswegen maar zo p>rachtige zandstranden, waar voornamelijk Italiaanse toeristen drukte in de zomer. Het strand is dus beschermd tegen het gebouw overtredingen van andere toeristische centra en maakt een natuurlijke en gezellige indruk.

Een p>aar kilometer landinwaarts is het begin van het heuvelachtige landschap> dat het grote grootste deel van Le Marche onderscheidt. Het is een agrarisch gebied: wijngaarden en olijfbomen zetten hun stemp>el op> een regio met middeleeuwse stadjes en eenzaam erven. Steeds weer ziet men de "calanchi" steile inkep>ingen op> het p>latteland.

In deze regio zijn er het grootste deel van onze woningen te koop>. Hier zijn de p>rijzen zijn lager dan direct aan de kust, het leven is meer "Italiaanse" en men kan genieten van de p>rachtige rust en stilte. Onze huizen zijn niet meer dan 20 minuten van het strand met de auto. Een groot deel van het strand is gratis te gebruiken, simp>el gezegd je ligstoel en zonnescherm in de auto en geniet van een p>aar uur door de zee. Badseizoen in Le Marche is van half juni tot half sep>tember, maar zelfs in augustus, de traditionele vakantie maand in Italië, is het altijd mogelijk om een ??p>lek om te ontsp>annen te vinden.

Als alle toeristen naar huis terug te keren in het najaar heb je het hele strand voor jezelf kunt u op> een fietstocht op> een van de vele fietsp>aden of ga voor lange wandelingen vlak bij het strand of in de zomer bezoek één van de vele "sagra", zoals eerder beschreven in "leven in Marken".

No Comments Yet.

Leave a comment

CLOSE