Het kopen van een huis in Italië – 1

De droom huis in het zuiden is ausgewöhlt, de verkoper heeft, zoals aanvaard door de Koper omschreven 'Voor het kopen van 2'. Hoe nu verder met de overname van een woning in Italië?

Het huis verkoop in Italië en de verwerking ervan zijn significant verschillend van die in Duitsland. De aankoop in Italië is niet minder veilig of zelfs risicovoller is dan in het land van herkomst, hoewel velen hier beweren het tegendeel. Italianen wonen tot 75% in haar eigen woning. Als mijn informatie nog correct is in Duitsland minder dan 30%. Dit alleen al maakt duidelijk dat in Italië is er een juridisch veilige en goed functionerende vastgoedmarkt. Dit is niet om te zeggen dat je niet vooraf grondig te informeren en in elk geval moet voldoen aan de wet van het land. Net wanneer je niet voldoende inzicht in de taal.

Compromesso

In de eerste plaats tussen de verkoper en de koper een zogenaamde 'Compromesso', een bindende belofte gesloten. Het doel van deze overeenkomst is vrij eenvoudig: de koper belooft de verkoper om te kopen een aantal van zijn onroerend goed aan te geven tegen een bepaalde prijs, de verkoper is het omgekeerde beloften. Deze intentieverklaring is juridisch bindend, afgesloten met een notaris.

De notariskosten draagt ​​in dit geval is de koper van het pand.

In dit voorlopig contract is meestal een aanbetaling van de koopprijs, we gaan altijd van 20%, als gevolg. Dit bedrag wordt beschouwd als een aanbetaling. Zoals volledig zal worden betaald in Italië, met de belangrijkste afspraak bij de notaris de aankoopprijs (of volledig betaald moet zijn) en de koper wordt dan onmiddellijk de eigenaar van het pand is in deze voorlopige overeenkomst, de uiterste datum voor de hoofdopdracht gedefinieerd.

Laten we zeggen, een van de partijen na te denken over het na de sluiting van een voorlopige overeenkomst of anderszins, en er is geen belangrijkste futures: het is de schuld van de koper verliest deze zijn borgtocht helemaal. In een fout van de verkoper moet betalen de koper het dubbele van de borgsom als compensatie. Zorg er ook voor een vordering tot schadevergoeding in de rechtbank elke partij.

In de voorlopige overeenkomst wordt ook opgemerkt dat de noodzaak om vastgoed te kopen is vrij van lasten (bijvoorbeeld:. Hypotheek)., De bouwvoorschriften en voldoet aan de andere verzekerde eigenschappen

Bijzonder prettig: met de conclusie van de voorlopige overeenkomst ontvangt commissie van de makelaar

.

No Comments Yet.

Leave a comment

CLOSE