Lente in de Marche

Tot slot gaan we weer. Het is lente - primavera - in Marche, Italië. En dat is op geen enkele wijze 'Maledetta', zoals dat heet in een beroemde Italiaanse lied, integendeel.

Vier weken eerder dan in Noord-Europa begint dit prachtige seizoen hier. Aan de kust van de Adriatische Zee eerste wat merk je hoe alles begint te bloeien. De temperaturen nu gelijkmatig stijgen, een outdoor lunch, bijvoorbeeld, op het terras van hun eigen onroerend goed in Le Marche, roept ook de bekende lentekriebels. moeten Welch prachtige landschap alleen de merken bieden opent naar de kijker waarschijnlijk het beste tussen half maart en eind april. Waarom de beste tijd van het jaar hier niet verbrinden in een droomhuis in Italië?

Dit korte artikel schrijf ik op Witte Donderdag, dus het is Pasen net om de hoek, in het Italiaans Pasqua. De aanwijzing geldt voor Pasen, Paasmaandag, maar is apart aangewezen als Pasquetta. Goede Vrijdag is in de Marche normale werkdag, alleen Paasmaandag vakantie. Hoewel een katholiek land, Italië heeft minder religieuze feestdagen zoals bijvoorbeeld in Beieren.

ervoor dat u al geraden wat Pasen preoccupatie is: Mangiare. Natuurlijk weer met zoveel vrienden en familieleden.

Van Pasen bijna alle restaurants geopend weer aan de kust, zal het nieuwe seizoen te beginnen. Wie wil het Pascha te eten moeten reserveren plaatsen, Aan de feestdagen is een complete Pasen Menu verplicht, je aan te passen aan een pranzo minstens 3 uur. Ristorante aan de kust dienen voornamelijk vis menu's, iets landinwaarts dan traditionele boer gerechten. is geplaatst als altijd op de traditionele gerechten grootste waarde. Het moet altijd smaakt moeder, meer als nonna. Wie op zoek is voor experimentele keuken in Le Marche: nog geen ontdekt. Maar in Grottammare /San Benedetto is er nu een 'Grieken', de merken inernational gezien, koken punt :-). Het loslaten van experimenten is ook heel eenvoudig uit te leggen: terwijl de keuken van de Marche verder moet worden verbeterd

?

geïnteresseerd zijn in onroerend goed in Italië kan voorjaar aanbevolen als een aangename tijd om te bezoeken. De temperaturen zijn aangenaam, maar niet te warm, de toeristen niet zo talrijk en zeer gemotiveerd de courtage na de lange periode van de winter doldrums. Sly hebben de winter gebruikt om te kijken en bieden nieuwe dende voorwerpen. Dus zoals altijd: een kijkje nemen op de website van Italhouses waard

.

No Comments Yet.

Leave a comment

CLOSE