De winter in de Marche

Sinds hij heeft overgeslagen wat je nu denkt. True, de val ik uitgesteld tot de volgende keer. Niet omdat een daling in Italië en vooral in de Marche zou niet interessant het tegendeel zijn. Maar tal van evenementen en bezoeken onze zaak en onroerend goed in Le Marche hebben laten Autunno haasten gemakkelijk.

De Winter zo.

Ten eerste: we zitten niet in december in een badpak op het terras. Wie weet Italië alleen van de zomervakantie kan dit geloven. Maar hier hebben we verschillende seizoenen. Het is toch niet zo koud als het noorden en ook de sneeuwval stopt is zeer beperkt. Als het echt sneeuwt keer op de heuvels van de Marche pracht overblijfselen zijn 2 dagen en verdween even plotseling als het kwam. Vriestemperaturen zijn zeldzaam, meer dan in februari 's nachts tijden minus 2. Na jaren in Italië Ik voel me, echter, zoals de Italianen: onder de 15 graden krijg ik de winterjas: -).

Wat bedoelen we in Duitsland onder de stille Advent en Kerstmis komt hier van het gevoel echt niet op. Hoe ooit de romantiek is een nogal Duitse uitvinding. Italianen zijn gericht en doelgericht op een prettige manier.

24 december is hier 'Vigilia', de echte kerst is 25 Behalve giften aan Alles draait om? Correct! Food !!! Ze voldoen aan met de nabije en verre familie, stare insieme met familieleden en vrienden is uiterst belangrijk. Wat naadloos verder op New Years Eve. Als lucky kleur rood geldt voor het nieuwe jaar. Ook geluk en vooral meevaller brengt aan linzen te eten. Daarom kan de New Year's eten in de Marche, zoals in Italië, een schotel linzen ontbreekt niet.

Iedereen die meer in de winter denkt om te skiën: in minder dan 100 km afstand zijn tal van skipistes

.

Natuurlijk, het bedrijf van onroerend goed en woningen in de Marche rust in de winter, maar voor deze tijd van het jaar niet zo veel kopers, nemen we uiteraard voldoende tijd, zodat ze de komende winter in de Marche kan controleren, of de waarheid hier is geschreven: -)

.

No Comments Yet.

Leave a comment

CLOSE